Glemt kodeord
Husk Opret profil
Nyhedsarkiv

*Danskere i myXMG

Skribent: LUYEE
Tidspunkt: 17-06-2014 20:25
Kategori: Counter-Strike: GO

 

 

 

myXMG har idag offentliggjort, at de samler det danske NewStyle hold op. Holdet fik andenpladsen i SteelSeries CS:GO Championship.

NewStyle deltog i Gaming.dk's SteelSeries CS:GO Championship. Her kom holdet, noget overraskende, helt til finalen, hvor de måtte se sig slået af Copenhagen Wolves. Undervejs slog de bl.a. Reason Gaming.

Samtidig med opsamlingen af myXMG, så annoncerer holdet at de har hentet Nicolai 'HUNDEN' Petersen. Nicolai spillede sidst under det tidligere tRICKED mandskab.

*Opdatering: Her er dette interview vi lovede, med holdets helt egen in-game leder, Thomas 'haste' Dyrensborg:

Hej haste. I er netop kommet fra NewStyle til myXMG efter et mindre succesfuldt CPH Games, men et flot andenplads i SuperSerien. Hvordan ser fremtiden ud?
Hej Mikkel.. Jamen fremtiden ser ud, som dagene går.. Vi tager en dag ad gangen og prøver at udvikle vores spil mest muligt på kortest tid.. Vores ambitioner er at spille udenlandsk og spille med hvor det er sjovt!! Men ellers tager vi det bare én dag ad gangen.. Vi har nogle stykker på holdet der er afsted her i juli måned så det bliver en måneds ferie og så i gang med pracc frem til npf, gdk ligaen og eswc kvallen..

I har skiftet lidt ud på holdet siden CPH Games og i spillede med stand in ved SuperSerien. Hvordan er HUNDEN som spiller, kontra Neon, som tidligere var på holdet?
Jamen ja, vi har skiftet 3 spillere ud siden copenhagen games og har fået noget mere aim ind i forhold til før.. Hunden og neon kan slet ikke sammenlignes. Neon er en ret frembrusende type der skal rette alle fejl lige med det samme når de sker, og er måske en smule dobbeltmoralsk i nogle tilfælde.. Hunden er den mere rolige type, som bruger mere tid på at snakke fejlene igennem efter kampen.. Førhen gik det hen og kunne ødelægge en hel pracc grundet diskussioner.. Neon er en skide nice person og en god ven men han er tit en nederen type i praccs desværre. Hunden er den helt rolige type, som bidrager med virkelig meget rutine og erfaring fra toppen af scenen, hvorimod neon altid har dikteret spillere "under" hans eget niveau, hvis du spørger ham.. Så det er 2 forskellige personligheder. Føler hunden giver en god stemning og supplere mig virkelig godt, som caller.. Hvis jeg er ved at gå i stå midt i en runde tager hunden hurtigt over, og tilføjer et play vi skal lave! Vi supplere hinanden rigtig godt på det nye hold med rutine, taktikker og aim synes jeg..

Nu hvor i har hunden på lineuppet, får i noget mere international erfaring, som du selv nævner. Hvor langt tror du at i kan gå?
Altså jeg føler at vi med en masse timers pracc og individuelt cs kan blive rigtig stabile.. Jeg føler personligt selv at vi pt. er på niveau med reason, som umiddelbart er etableret i toppen af dansk cs.. Jeg håber på vi kan blive så gode at vi kan lege med cph wolves og dignitas.. Tiden må vise hvor vi står og hvor langt vi kan nå.. Føler ikke jeg kan bedømme vores niveau ud fra pracc endnu, men med tiden kan man jo kun håbe, og så må vi se hvad det bliver til..

Tak for din tid dyr, som traditionen er så er sidste ord dit. Go for it!
Mange tak Mikkel. Jamen jeg vil gerne takke Matt, Joe og alle fra myXMG.. Jeg vil gerne takke sponsorerne, Tesoro, Rockstar, CKRAS og GamerApparel.. Jeg vil gerne sige tak til alle dem, som tror på os og har valgt at støtte os! Det betyder en hel masse love fra min side af!!! <3

Det nye myXMG hold er derfor:

Thomas 'haste' Dyrensborg
Benjamin 'tabu' Vangstrup
Nicolai 'HUNDEN' Petersen
Lasse 'maeVe' Loft Elgaard
Keven 'NeveK' Tofteng
Link
http://myxmg.org/news-read/myxmg-meet-the-viking...