Glemt kodeord
Husk Opret profil
Nyhedsarkiv

TEAMGLOBAL mister krimz

Skribent: tHm
Tidspunkt: 12-06-2014 20:19
Kategori: Counter-Strike: GO

 

 

 

Det svenske tophold TEAMGLOBAL, tidligere kendt som LGB eSports, er i dag blevet reduceret til tre mand, efter holdets in-game leder Freddy 'krimz' Johansson har trådt tilbage.

Dette betyder også, at holdet ikke vil være at finde ved weekendens DreamHack Summer, hvor de vil blive erstattet af et hold fra BYOC-turneringen, der nu kommer til at give tre billetter til hovedturneringen.

Krimz' tilbagetræden kommer kort efter Dennis 'dennis' Edman ligeledes trådte tilbage fra CS scenen, efter han accepterede et fuldtidsjobstilbud.

Til svenske fragbite.se, udtalte krimz følgende om hans stop:

"When we left LGB, we had high ambitions, but when things did not work out and Dennis quit, it suddenly felt as though we were not a team anymore.

Because we lacked the financial support I simply lost my motivation."
TEAMGLOBAL er derfor nu kun:

Olof 'olofm' Kajbjer
Isak 'cype' Rydman
Simon 'twist' Eliasson
Kommentarer i alt: 7   -  

#1 12.06.2014 20:25
man kan sguda ikke skride så kort tid før et kæmpe lan? Han skider da på alle der lægger tid i det, herunder dem der arrangerer det og hans mates. Synes der er så mange cs-spillere der mangler integritet og ansvarsfølelse. Folk tænker KUN på sig selv og er pisse ligeglade med konsekvenserne deres valg har for andre. Ved godt der er nogle stand up guys på scenen, men de er sgu i undertal.
 
#2 12.06.2014 20:54
Tror lidt du blamer den forkerte.

Dennis smutter forholdsvis tæt på lanet, de vælger så at begynde at forberede DreamHack med spitfire, så melder han ud at han ikke kan, efter et par praccs med pyth mister han selv motivationen. Forstår slet, slet ikke hvordan du kan blame ham? :D
chefffffff
 
#4 13.06.2014 00:00
Dennis skrider ca. 14 dage før, fair nok. Det er noget helt andet at skride et par dage før. Det er da lige meget om motivationen og troen på projektet på længere sigt ikke er der mere, men derfor tager man sguda stadig afsted. Det er da mega nedern for DH at de selv et par dage før ikke kan regne med om holdene kommer.

Desuden kan ikke se hvordan man kan håbe på at nå langt hvis man giver op bare fordi en vigtig spiller leaver, når resten af truppen har stadig har så meget talent. Så tag da afsted med en standin og sæt noget tid af til at finde en passende spiller bagefter.
 
#3 12.06.2014 21:11
Det er også begrænset hvor kæmpe et lan vi har med at gøre med her, hvis vi kigger på hhv. præmierne. Jeg synes det er fair nok, at Dennis prioriterer sit job på fuldtid over CS. Jeg synes også, jeg læste et sted, at de ikke havde planer om at tage til DreamHack, selv FØR krimz leavede, så jeg tror ikke det er så voldsomt igen!

Desuden er det sommer, de fleste mister motivationen her. Jeg tror ikke det skal udelukkes, at krimz muligvis kommer igen.
 
#5 13.06.2014 00:10
Bare det at du slår det hen at "det sommer, de fleste mister motivationen her" synes jeg fint illustrerer min pointe om, at spillerne er dybt uprofessionelle. Nu har jeg hverken talentet eller lysten til at blive pro gamer. Men i andre henseender ser jeg (næsten) aldrig folk med sådanne attituder få succes. Har ikke meget til overs for folk der ikke kan snøvle sig sammen til at kæmpe igennem modgang, men bare giver op gang på gang på gang, og det er jo sådan indstillingen ser ud til at være hos mange (især i DK). Prøv at overfør det til skolen eller en virksomhed. Der ville man sgu aldrig blive til noget!
 
#6 13.06.2014 01:35
Dér kan jeg egentlig godt følge dig! Det er faktisk brand ærgerligt at se et hold som TEAMGLOBAL gå i opløsning med deres potentiale. Du har ret, det er lidt et dick move af Krimz, motivation eller ej.

Det er desværre en skod situation for alle parter lige meget hvad, hvis han så blev på holdet, og på længere sigt stadig ville stå foruden nogen motivation, hvilket kunne resultere i, at han ville underpræstere. Om det er tilfældet kan man altid gøre sig klog på, men Sverige har heldigvis en stor talentmasse, så jeg tænker ikke, at det er fuldkommen umuligt at finde en kompetent erstatning!

Det er super trist vi ikke får dem at se til DH.
#7 13.06.2014 11:42
Kunne man forestille sig at dette sætter gang i en svensk rokade? Vel og mærke hvis fnatic failer til DreamHack, kunne de snildt fiske en spiller eller to, for at få gang i resultaterne ? :)
Søn af en søn

Kommentarer i alt: 7   -