Glemt kodeord
Husk Opret profil

karrigan: "En mærkelig følelse"

Skribent: Slot
Tidspunkt: 2011-10-25 20:40
Event: ESWC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Det gik ganske godt for vores udenlands-dansker  Finn 'karrigan' Andersen, der i weekenden tog bronzemedaljer ved ESWC med mousesports.  

 

Holdet har efterhånden katapulteret sig selv i den absolutte verdenstop efter en lidt sløv start på året. Men udskiftninger og omrokeringer har altså gjort, at holdet har fundet energien.

 

Hvad det er for en energi, tog vi en snak med karrigan om.

Hej FiNnNn2k10, Tillykke med tredjepladsen. Føler du, at du har vundet bronze - eller tabt muligheden for guld?

Hej igen og tak! Jeg sidder faktisk med en mærkelig fornemmelse. Hvis du havde spurgt mig før eventet, ville en top 3-placering være dejlig. Jeg synes vi i semi-finalen møder et meget stærkt SK-mandskab, som hele eventet kun har tabt et map. Set i bagspejlet var det meget vigtigt at få den 3. plads, hvis vi ikke havde formået at slå AGAiN, så ville vi realiteten kun have slået hold som Lions og attax. Så jeg vil nok mene, at vi har vundet bronze, selvom vi var tæt på at levere en sensation på 3. map mod SK, men selv en lille fejl mod SK koster dyrt.

 

I startede sq da ellers meget fint mod SK Gaming, men gik ned på mirage. Er det bare et lortemap - eller hvad er undskyldningen?

Jeg havde ikke regnet med, vi ville vinde nuke, men så vores chancer større på mirage og dust2, især fordi vi har været stærke på mirage før eventen. Vi kommer aldrig rigtig ind i kampen på mirage, især fordi mirage er meget afhængig af AWP. Jeg synes dog SK spiller en fremragende kamp mod os, hvilket man også tydeligt så på mirage.

 

Hvordan var stemningen efter nederlaget til SK? Hvordan kunne I have vundet kampen, der blev ganske tæt på dust2?

Lige efter kampen mod SK var der elendig stemning, fordi vi havde den i vores hule hånd. Efter vi var bagud 14-6, formår vi at komme op på 15-13. I den sidste runde, som vi taber, outcaller Gob fuldstændig SK. Problemet er bare, at Roman ikke opfatter, hvad han skal 100%, hvorefter vi ender i 4on5-situation. Vi formår at vende runden til 3on3 med afterplant på A. Men ninja laver så den største fejl af alle: slaver dobbelt "russer-duck" i graven og bliver flækket af Delpan, hvorefter zonixx failer en i siden. :-(

Det var irriterende, fordi vi spillede fejlfrit hele t-siden, indtil den sidste runde, men jeg tror ikke andre hold til det event ville have straffet de fejl den runde.

 

Statsne på hltv.org fortæller, at du havde en ganske fin event - hvordan er du tilfreds med din præstation?

Jeg er tilfreds med min egen præstation overordnet set, men grunden til det kan lade sige gøre, er især pga. Gob som endnu gang har vist sig at være den bedste ingame-leader, synes jeg. Jeg er dog skuffet over min præstation på 3. map, dust2, mod SK. Men man kan ikke altid spille fejlfrit. Uden mit hold havde det heller ikke været muligt at skyde så mange. Jeg synes faktisk generelt alle på holdet har spillet overraskende godt. ;)

 

Set udefra har mousesports for alvor bidt sig fast i verdenstoppen - føler I også selv det forholder sig sådan?

Jeg føler, vi er den bedste udfordrer til den "evige" top4. Det sværeste er at opretholde et nogenlunde niveau. Jeg tror, folk har undervurderet vores hold lidt - især fordi vi i starten af året spillede elendigt, men med Gob ved rattet, er vi blevet bedre for hver turnering, vi har deltaget i. Så forhåbentligt fortsætter det, så vi kan gøre de tyske fans glade igen!

 

Hvad skal der ske nu? Prac prac prac?

For det første tager vi lige en uges pause, men vi har allerede den 4. november "Intel Friday Night Game" i Berlin mod attax - og det er en vigtig kamp. Næste event bliver måske Dreamhack, hvilket afhænger af om jeg har mulighed for at deltage.

 

Ok, ses i hegnet. Eller: Hvad fanden sker der lige på det billede der?

faxe + vodka = Helt hjernedøde tømmermænd i bronze kampen:S

Vi ser frem til at følge det interessante tyske hold ved de kommende events.
Kommentarer i alt: 37   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/96/123996/topicPage-0.php on line 1495