Glemt kodeord
Husk Opret profil

Betal selv for WCG

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-10-24 21:33
Event: WCG 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Der er ikke nogle sponsorer der har lyst til at smide penge for at få sendt danske spillere afsted til World Cyber Games, og dermed er det tvivlsomt om vi overhovedet får et dansk Counter-Strike 1.6 hold at se.

 

Der er dog en smutvej. Har spillerne selv pengene kan de købe sig adgang til turneringen. Det koster bare 16.000 kroner per spiller, og for et helt Counter-Strike hold bliver det 80.000 kr. alt i alt.

 

Det er ikke småpenge og med de udfordringer som danske hold har med at skaffe sponsorater, er det sandsynligt at vi for første gang i mands minde ikke får noget dansk hold at se til World Cyber Games.

 

"Ved Samsung Euro Championship (EM) i Polen d. 9. oktober vandt Danmark bronze i Starcraft 2 ved Thomas Glinski. En præstation der har medvirket til, at eSport Danmark har indgået sponsoraftale, og dermed er i stand til at sende en Starcraft 2 spiller til World Cyber Games (WCG) i Sydkorea d. 8. december.

 

Forhandlinger med sponsorer omkring øvrige spil har desværre ikke båret frugt, og Danmark sender således udelukkende en spiller af sted i Starcraft 2. Denne spiller findes ved den danske WCG kvalifikation ved Beep '11 i Bella Center d. 11. - 13. november. Tilmelding starter d. 26. oktober. Følg med på www.esportdanmark.dk

 

eSport Danmark har indgået en særaftale med WCG, der gør det muligt for hold/spillere, selv at købe adgang til Grand Final i Busan i Sydkorea. En model der også er blevet benyttet af de amerikanske arrangører.

 

Udgifter til spillerlicens til WCG samt flybilletter til Busan i Sydkorea udgør samlet ca. kr. 16.000 pr. spiller. Hold/spillere der ønsker at deltage, og som kan betale, skal kontakte eSport Danmark herom pr. mail senest d. 7. november kl. 12.00."

 

Det store spørgsmål er naturligvis om mTw eller Anexis kan betale sig til deltagelse, men det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt at få fat i repræsentanter for nogle af holdene.

 

 

Link:

Esport Danmark

 
Kommentarer i alt: 76   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/61/123961/topicPage-0.php on line 2820