Glemt kodeord
Husk Opret profil

Helt sort: Anexis slår NaVi

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-10-23 12:10
Event: ESWC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Det eneste der ikke burde kunne lade sig gøre er lige sket.  Anexis har netop besejret  Natus Vincere ved Electronic Sports World Cup.

 

Og det var ikke bare en tilfældig eller heldig sejr. Det var den mest sikre sejr jeg længe har overværet. Danskerne var fuldstændig oppe og ringe, og mirage var åbenbart det map som Anexis skulle bruge for at få gang i hjulene.

 

Danskerne lagde ud som CT, og med god hjælp fra Nicolaj 'Nuggi' Larsen og Marco 'Snappi' Pfeiffer hentede Anexis en 11-4 føring. Det virkede lidt om at Natus Vincere tog lidt for let på tingene, men vi skal ikke tage noget som helst fra den danske indsats. Vi bliver nødt til at fremhæve Nuggi for en række vigtige AWP-kills, han var sensationel god i kampen.

 

Pistolrunden blev også vundet efter pausen, og det var unægteligt svært at se, at Anexis nærmest var dømt ude inden kampen. Eller også var det netop det man kunne se, ingen nerver - bare godt spil. 16-4.

 

Hold 1

 

Hold 2

Map

Resultat

Anexis

vs.

Natus Vincere

mirage

16 - 04

 

Anexis er stadig afhængige af andre resultater hvis de skal videre. Det kræver at Natus Vincere taber til WinFakt og at Anexis selv slår viva Algeria.

 

 

Link:
LIVE 
Kommentarer i alt: 31   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/09/123909/topicPage-0.php on line 1205