Glemt kodeord
Husk Opret profil

Favoritterne videre fra A og B

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-10-22 15:28
Event: ESWC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Der har været fuld action på i Paris, Frankrig siden klokken 10:30 i morges, hvor gruppe A og B til Electronic Sports World Cup er blevet afviklet. Videre fra gruppen kom fire af favoritterne til eventen.

 

Hvis man kigger tilbage på grupperne må man erkende, at både  ESC Gaming og  DTS har skuffet gevaldigt. Begge tabte til deres nærmeste konkurrenter, og det var ellers de to hold, man så som boblere til at gå videre.

 

Videre fra gruppe A og B

AGAiN: TaZ, Neo, pasha, kuben, loord

Lions: niko, threat, zneel, FYRR73, kHRYSTAL

SK Gaming: f0rest, GeT_RiGhT, DelpaN, RobbaN, face

Moscow Five: ROMJkE, Dosia, Fox, xek, ed1k

 

I dag klokken 16:30 starter gruppespillet i gruppe C og D med fire kampe, og fortsætter så fra i morgen af klokken 10:30. Her har vi som bekendt Anexis med i gruppe C, mens både Finn 'karrigan' Andersen og Michael 'Friis' Jørgensen fra henholdsvis mousesports og fnatic er havnet i gruppe D.

 

Anexis skal i første kampe møde portugisiske Defining Stars, hvor vi naturligvis både håber og tror på en rød-hvid sejr. Hvis de danske drenge skal klare sig videre fra gruppen, så skal de spille op til allerhøjeste niveau, da konkurrenter som WinFakt og Natus Vincere står for skud.

 

 

Link:

LIVE: Gruppe C og D 


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/template/compiled/newslist^3157^0^field%3A72%7EdisplayFieldDynamic on line 382