Glemt kodeord
Husk Opret profil

Underdog$ smidt ud af ICC 9

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-10-03 16:54
Event: Intel Challenge Cup 9
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Det er ikke nemt at være spiller i Underdog$ for tiden. Holdet bliver konstant beskyldt for snyd fra alverdens sider, og nu er det danske mandskab også færdig i Intel Challenge Cup 9.

 

Underdog$ havde ellers besejret Virtus.pro i lower bracket, men russerne har efterfølgende klaget til arrangørerne, og har fået medhold i denne klage. Arrangørerne selv har taget beslutningen på baggrund af generel mistillid til holdet, både på baggrund af den seneste tids tumult i ESL og på baggrund af XplayN's ban af Emil 'zaider' Brandt og Nicolai 'moxxi' Tinggaard.

 

Det er fra hestens mule selv, Christian 'turkizh' Bindslev vi har fået af vide at danskerne er smidt ud, og turkizh selv havde da også en kommentar parat til os, der gerne ville vide lidt mere:

"Jeg havde sq forventet at vi røg ud. Synes det er en fair nok beslutning af ICSC. Tror de ville blive set på som en uprofessionel turnering hvis de ikke smed os ud. Alle de problemer der har været med zaider og moxxi på det sidste er meget svære at se igennem fingrene med. Dog synes jeg det har været lidt sjovt at se hvilke talentløse beviser folk er kommet med. Zaider og moxxi i er banned for en samtale på facebook om at snyde imod SK og

zaider er banned af ESL Wire uden at få afvide hvad han er banned for. Og vi "Underdog$" er alle banned fra ICSC pga. de to sidste nævnte episoder. Den var sgu ikke holdt i retten. Men fuck nu det. Det var pisse fedt at slå Anexis, ESC og Virtus.pro."

 

Anexis er fortsat levende i turneringen i lower bracket.

 

 

Er det fair at ICC smider Underdog$ ud?
Ja!
Nej!Kommentarer i alt: 76   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/02/123402/topicPage-0.php on line 2486