Glemt kodeord
Husk Opret profil

Økonomi spænder ben for mTw

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-09-26 18:22
Event: SEC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Først skulle mTw afsted til Samsung Euro Championship men nu skal de ikke. Det kan eSport-Danmark nu afsløre på deres officielle side:

"eSport Danmark har endnu ikke fundet en ny sponsor for landsholdet, og mulighederne for internationale aktiviteter i 2011, er derfor begrænsede.

 

Rejsebidrag fra arrangørerne af Samsung Euro Championship var sat til kr. 750,00 pr. person og fly, tog og leje af bil var derfor udelukket.

 

Eneste transportmulighed var, såfremt spillerne selv kunne lægge bil til. Dette har ikke været muligt, og det er derfor efter aftale med Counter-Strike spillerne blevet besluttet, at holdet i år ikke deltager ved Samsung Euro Championship.

 

Med den korte tidsfrist har det ikke været muligt at afholde en kvalifikation, og Danmark har derfor været nødt til at takke nej til invitationen om at deltage ved Samsung Euro Championship 2011.

 

Det samme gør sig gældende for Kasper Iversen, der heller ikke vil deltage i FIFA.

 

Eneste danske repræsentant bliver Thomas Glinski, der har valgt personligt selv at dække forskellen mellem flybillet og rejsebidrag."

Vi var lynhurtige til at kontakte mTw's egen Danny 'zonic' Sørensen, der kunne fortælle XplayN, at årsagen til at spillerne og organisationen ikke bare betaler selv, er:

  • At mTw endnu ikke har fået pengene fra sidste års SEC
  • At organisationen lige har betalt for IEM New York og det blev en dyrere post end forventet

Dermed får vi ingen danske Counter-Strike 1.6 hold afsted til eventen. Ærgerligt.

 

XplayN prøver i øjeblikket at opnå kontakt med eSport-Danmark for at høre hvorfor pengesækken pludselig er blevet så tom på så kort tid.

 

 

Link:

eSport-Danmark

 

 
Kommentarer i alt: 21   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/34/123234/topicPage-0.php on line 879