Glemt kodeord
Husk Opret profil

Kun Anexis og mTw tilbage**

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-09-20 10:04
Event: ESWC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Efter en mildest talt kaotisk omgang Counter-Strike i aftes, har vi danskere nu blot to hold tilbage at heppe på, i kvalifikationen til Electronic Sports World Cup.

 

Sjældent har jeg set så mange default-wins i én turnering, og det kan til dels skyldes at ESL Wire fanger lidt mere end det burde, og at spillerne tilsyneladende ikke virker skarpe nok til at få slettet de ting, der skal slettes inden turneringen påbegyndes.

 

Derfor fik vi også en række overraskende resultater. Blandt andet besejrede

Isak eSport tyske mousesports, men blev senere dømt for for mange cfg-filer.

 

Senere hen tabte Isak så igen til aNimus-gaming og danskerne kunne derfor sætte punktum for en blandet indsats.

 

Bedre gik det for Anexis og mTw. Begge danske hold lever fortsat, omend Anexis måtte en tur i lower bracket efter at være blevet besejret af føromtalte mousesports.

 

Hos mTw var der ikke de store udfordringer med at spille sig videre i upper bracket. Danskerne vandt begge deres kampe med 2 x 16-3, og ligner en god kandidat til turneringen i Paris.

 

I aften går det løs igen fra kl. 19:00, hvor mTw møder Moscow Five. Hvem Anexis skal møde er endnu ikke afgjort.

 

 

* Update *

 

puta har snakket sig til skrivebordssejr over zNation og er derfor videre i stedet for russerne. puta møder Hardware4u fra Tyskland klokken 18:00.

 

 

** Update **

 

HLTV.org er p.t. nede og vi har ikke fået nogen information om øvrige steder at finde kampene. Vores bedste bud er blank-tv.de.

 

 

Link:

Brackets

 
Kommentarer i alt: 52   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/82/123082/topicPage-0.php on line 1621