Glemt kodeord
Husk Opret profil

Seks hold truer ESWC med boykot

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-08-29 16:30
Event: ESWC 2011
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

ESWC har i år ændret format, således alle interesserede hold skal betale 1000$ for en plads til Grand Finals, der afholdes i Paris i slutningen af oktober.

 

Det har skabt vrede blandt verdenseliten hold, der truer med at boykotte den prestigefyldte turnering, hvis ESWC opretholder prisen. Disse seks hold truer med boykot:

  • mTw
  • SK Gaming
  • fnatic
  • Natus Vincere
  • mousesports
  •  Team EG

Grunden til, at holdene truer med boykot, er, at alle hold nu kan købe sig til en plads i Grand Finals mod tidligere tiders format med nationale kvalifikationsturneringer.

 

Lars Eiben, der er direktør hos de danske drenge fra mTw, siger til holdets hjemmeside:

"Vi vil ikke betale 1000$ for at deltage i en sådan turnering, der først og fremmest eksisterer på grund af vores spillere. Derudover skal vi også selv sørge for udgifter til hotelophold og rejse. Det er noget, alle hold mener, og vi er alle enige om dette boykot, af hvilken grund vi laver dette statement."

Eiben tilføjer, at holdene i løbet af de senere år har set flere af disse kneb fra turneringsarrangørere, og at holdene ikke har beklaget sig. Men denne udmelding fra ESWC har været dråben for holdene, der altså nu truer med boykot. Derudover siger han, at holdene er villige til at forhandle, men at næste udmelding skal komme fra ESWC's arrangørere.

 

ESWC offentliggjorde i sidste uge, at de skar ca. 40.000$ af præmiepuljen i forhold til præmiepuljen i 2010. Vinderen af årets turnering løber med 12.000$.

 

 

Link:

Statement fra NAVI

Statement fra mTw
Kommentarer i alt: 0   -  


Kommentarer i alt: 0   -