Glemt kodeord
Husk Opret profil

Sinding klar til endnu et SLAP

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-09-15 14:25
Event: SLAP LIVE #24
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Det er tid til at lade champagnepropperne springe når vi i oktober skal til SLAP LIVE #24 i Sinding.

 

Man skal i hvert fald være godt fuld for at synes at denne lokation er særlig spændende, men ikke desto mindre så ved man da hvad man går ind til.

 

Fra SLAP's egen side:

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været ualmindeligt svært at få puslespillet til at falde på plads denne gang.

 

På trods af at vi var i gang allerede længe inden sommerferien med at sikre et sted til SLAP LIVE #24, så gik det ikke som planlagt. Efter sommerferien blev den ene hal efter den anden opgivet. Typisk fordi de allerede var booket i forvejen eller fordi de simpelthen var for dyre.

 

Så på trods af, at det begyndte at se rigtigt svært ud, er det med glæde at kunne fortælle at vore gode venner i Sinding/Herning er trådt til, således at vi har et sted at kunne afvikle SLAP LIVE #24. For dem af jer der ikke ved det, er Sinding/Herning stedet hvor vi plejer at afvikle vores sommerrangement.

 

Der er sikkert nogen som bliver skuffet over at vi ikke er havnet på sjælland eller fyn. Selvom vi vil gerne have været på Sjælland, så kan det bare ikke lade sig gøre denne gang - alternativet er desværre en aflysning.

 

Men Sinding kender vi. Og vi er superglade for alle deres gode faciliteter og fornuftige priser mm. Så vi er sikre på, at det skal nok blive rigtigt sjovt, som det altid er på de kanter.

 

Vores efterårsarrangement plejer at være et af de større med mere end 400 mand, men i år er den skaleret ned til samme størrelse som vores hygge event. Der er ganske enkelt ikke plads til at kunne gøre mere i Sinding.

 

Tiden er meget knap, så vi håber at vi med fælles hjælp kan få styr på tilmeldinger, betalinger, regler osv. HURTIGST muligt.

Det skal altså gå rigtig hurtigt, for pladserne til SLAP LIVE plejer sædvanligvis at blive fyldt ud temmelig hurtigt.

 

The Info:

Dato: 20.-22. (23.) oktober.

Antal deltagere: ca. 300

Pris: 300 kr. (350 kr. efter d. 14. oktober)

Spil: CS16, CSS, SC2

Vel mødt!

 

 

Link:

SLAP LIVE

 
Kommentarer i alt: 99   -  


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/debateCache/61/122961/topicPage-0.php on line 3719