Glemt kodeord
Husk Opret profil

Nem sejr til Underdog$*

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-09-14 21:29
Event: Intel Challenge Cup 9
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Det var ikke nemt at være Anexis-spiller her til aften. Selvom det danske topmandskab ligger nr. 8 på den teamranking som HLTV.org har lavet for august, så var der ingen kære mor i Intel Challenge Cup 9 mod Underdog$.

 

Det var også et hidsigt mandskab som Underdog$ havde fået samlet til aftenens kamp, i hvert fald hvis man tæller online-resultaterne med. Derudover hjalp det også gevaldigt at Christian 'turkizh' Bindslev gav et nap med.

 

Blot to maps skulle Underdog$ bruge for at sikre sig sejren. Det var ikke engang fordi der var tvivl om udfaldet undervejs i opgøret, hvor der til tider også var klasseforskel på de to mandskaber. Første map var tuscan hvor de to hold egentlig fulgtes pænt ad, men omkring halvvejs i kampen trak turkizh's tropper fra og ødelagde Anexis.

 

train var situationen helt håbløs til at starte med for Anexis. Selvom holdet startede som Counter-Terrorister, så skulle der alligevel gå 8 runder før de kom på tavlen. Underdog$ fortsatte det imponerende spil og kunne gå til pause foran 11-4. Lidt bedre gik det for Anexis efter pausen, men mere end 10 runder kunne det ikke blive til.

 

 

Hold 1

 

Hold 2

Resultat

Underdog$

vs.

Anexis

2 - 0

tuscan: 16-7 / train: 16-10 

 

Resultat er uden tvivl en kæmpe skuffelse for Anexis, der må en tur i lower bracket. Til gengæld fortsætter Underdog$ deres dominans i upper bracket. 

 

 

* Update *

 

Vi har noteret os at Anexis vinder kampen på forfeit, da Underdog$ brugte tre stand-ins, hvilket IKKE er lovligt.

 

 


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/template/compiled/newslist^3157^0^field%3A72%7EdisplayFieldDynamic on line 382