Glemt kodeord
Husk Opret profil

tao tæt på overraskelse

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2011-09-07 23:04
Event: Intel Challenge Cup 9
Spil: Counter-Strike 1.6

 

 

 

Anexis var på forhånd spået en halvsvær opgave mod russiske tao i Intel Challenge Cup, og russerne plejer gerne at være god for en overraskelse eller to.

 

Danskerne fik da heller ikke noget forærende overhovedet, og måtte kæmpe for hver eneste runde mod russerne. Faktisk måtte alle tre maps tages i brug, og samtlige maps var ganske tætte. Først stod den på inferno, hvor Anexis lagde fint fra land og spillede sig op på en 11-4 føring. Så slappede danskerne af, lidt for meget, og lod de sultne russere komme til fadet. tao gik amok i buffeten og landede mappet hjem.

 

Så var presset på Anexis, der igen kom bedst fra start på train. Måltavlen viste 11-4 endnu engang men belært af forrige map, holdt danskerne denne gang stand og vandt mappet.

 

Efter et par timer hoppede holdene ud på tuscan som det afgørende map. Her kom tao bedst fra start og foran 10-5 ved halvleg, så tingene en anelse sløje ud for Anexis. Men da nøden var størst var hjælpen nærmest og danskerne hjalp dem selv til en 16-13 sejr.

 

Hold 1

 

Hold 2

Resultat

Anexis

vs.

tao

2 - 1

inferno: 13-16 / train: 16-11 / tuscan: 16-13

 

Anexis er videre i upper bracket mens tao får chancen for at revanchere sig i lower bracket.